Asuinrakennusten LVI-urakointi

LVI-urakointia suunnitelmineen yhdestä paikasta

Onko jo olemassa olevan rakennuksen LVI-tekniikan uusiminen käymässä ajankohtaiseksi? Tai rakennatko uutta asuinrakennusta? Autamme sinua valitsemaan asuinrakennukseesi sopivimman ja energiatehokkaimman LVI-ratkaisun sekä huolehdimme sen asianmukaisesta asennuksesta. Toteutamme LVI-urakat suunnitelmien mukaisesti ja sovitussa aikataulussa. Huolehdimme aina, että lopputulos on huolellisesti tehty ja siistin näköinen.

Raikasta ilmaa

Ilmanvaihdolla on tärkeä tehtävä: varmistaa terveellinen sisäilma niin asukkaiden kuin rakennuksen kannalta. Fiksusti toteutetulla ilmanvaihdolla voidaan myös säästää huomattavasti lämmityskuluissa. Autamme mielellämme suunnittelemaan tarpeisiisi sopivimman ilmanvaihdon ja asentamaan sen.

Energiatehokas lämmitys ja viilennys

Maalämpö, ilmalämpöpumppu, aurinkoenergia, ilmavesilämpöpumppu, energiavaraaja, lämmityskattilat – vaihtoehtoja kodin lämmittämiseen löytyy useita. Mikä parasta, niitä voidaan myös yhdistää, jolloin voidaan toteuttaa kustannustehokkain tapa lämmittää kotia ja sen vettä – tai tarvittaessa viilentää kotia. Tunnemme eri lämmitystavat ja miten niitä voidaan käyttää rinnakkain, jotta saavutetaan suurin energiansäästö.

Puhdasta vettä

Kodin käyttöveteen liittyy monta eri asiaa. Ensinnäkin, kunnolla toimiva vedenpuhdistus ja kunnossa olevat käyttövesiputket varmistavat, että käyttö- ja talousvesi on puhadsta ja turvallisesti käyttää. Toiseksi, vesipisteiden tulee olla järkevästi sijoiteltu kodin rytmin kannalta ja vesikalusteiden tulee sopia kodin tyyliin. Laajasta saniteettikalustevalikoimistamme löydät jokaiseen kotiin tai vapaa-ajan asuntoon sopivat hanat, suihkut, WC-istuimet, pesualtaat ja muut kalusteet. Viimeiseksi käytetty vesi tulee poistaa kiinteistöön sopivan jätevesijärjestelmän kautta. Meiltä löydät ratkaisut kaikkiin käyttöveden elinkaaren vaiheisiin – aina suunnittelusta sopivien tarvikkeiden valintaan ja asennukseen.

Pyydä lämmityksen kartoitus

Mietitkö, miten voisit säästää lämmityskuluissa LVI-tekniikan avulla? Tai mikä lämmitys- tai ilmanvaihtoratkaisu sopisi parhaiten kiinteistöön tai rakennukseen? Vai onko kodin LVI-tekniikkasi saavuttamassa käyttöikänsä ja edessä siintää sen remontointi? Aloitamme urakkamme aina kohteen LVI-tekniikan kartoituksella, jossa käymme läpi LVI-laitteiden kunnon, sekä keskustelemme kanssasi toiveista kotisi tekniikalle. Tämän perusteella annamme toimenpidesuositukset ja tarjouksen urakasta. Kartoitus ei sido sinua mihinkään, joten ota yhteyttä.

Huolehdi, että LVI-tekniikka pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään

Kodin ja vapaa-ajan asuntojen LVI-tekniikan olemassa olon huomaa usein vasta, kun se oireilee. Kun kodin LVI-tekniikka ei toimi oikein, saattaa sen korjaus olla hintavaa ja pahimmassa tapauksessa rakennus on saattanut vahingoittua. Kodin LVI-tekniikka tarvitsee jatkuvaa huoltoa ja seurantaa toimiakseen kunnolla. Näin pienennetään myös todennäköisyyttä, että LVI-tekniikalle pitäisi tehdä yllättäviä korjauksia. Vuosihuoltopalvelussamme huollamme ja tarkastamme säännöllisesti LVI-laitteet puolestasi.

Tutustu töihimme

Arvostamme laadukasta työnjälkeä

Aikataulussa pysyminen ja laadukas työnjälki ovat tärkeitä tekijöitä, kun rakennetaan laadukkaita lomahuoneistoja.

Luksusiglujen LVI-rakentaminen vaatii erityisosaamista

Levi-Kittilän LVI on lähtenyt ennakkoluulottomasti rakentamaan Levin Igluja. Luksuksen rakentaminen vaatii erityisratkaisuja.

Toimiva ilmastointi on isolle ravintolalle välttämätön

Iso ravintola ja yökerho vaativat menestyäkseen hyvin toimivan ilmastoinnin. Levi-Kittilän LVI rakensi sellaisen meille.

Ota yhteyttä

Myynti

Matias

Kaivola

Myyjä

puh. 040 035 0116

Sauli

Rauhala

Myyjä

puh. 040 168 0002

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva