Vuosihuoltosopimukset

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Vuosihuoltopalvelussamme huollamme ja tarkastamme säännöllisesti rakennuksen LVI-laitteet. Tekemällä tarvittavat ja suositusten mukaiset huoltotoimenpiteet varmistetaan, että rakennuksen LVI-tekniikka toimisi tarkoituksen mukaisesti koko käyttöikänsä ajan. Teemme vuosihuoltoja niin yksityisille kuin yrityksille.

Miksi vuosihuoltosopimuksen tekeminen kannattaa?

LVI-tekniikalla ja autolla on paljon yhteistä. Molemmat kuluvat ja keräävät likaa käytön yhteydessä. Molempia tarvitsevat säännöllistä huoltoa kuten puhdistusta ja osien vaihtoa, jotta voidaan olla varmoja, että ne toimivat oikein. Jos huoltotoimenpiteet jättää väliin, saattavat ongelmat kasvaa suuriksi ja kalliiksi korjata – niin auton kuin LVI-tekniikan kohdalla. Lisäksi huollon laiminlyönti saattaa aiheuttaa uhkaa myös terveydelle tai hengelle. Moni sivuuttaa LVI-tekniikan huoltotoimenpiteet, vaikka rakennuksessa vietetään enemmän aikaa kuin autossa. Huoltosopimuksemme avulla tiedät, että LVI-tekniikka huolletaan ajallaan ammattilaisen toimesta. Samalla varmistat, että LVI-tekniikka toimii, siten miten sen kuuluukin toimia – rakennuksen ja asukkaiden kannalta turvallisesti, energiatehokkaasti sekä mahdollisimman huomaamattomasti.

Mitä vuosihuoltosopimus pitää sisällään?

Alkukartoitus

Aluksi teemme kiinteistössäsi alkukartoituksen, jossa käymme läpi kiinteistön LVI-tekniikan. Kerromme sinulle, mitä välittömiä huoltotoimenpiteitä kartoituksessa tuli ilmi. Keskustelemme myös siitä, mikä tarpeita ja valmiuksia sinulla, taloyhtiöllä tai yritykselläsi on LVI-huollon näkökulmasta. Onko toiveissa täyden palvelun LVI-huoltosopimus vai huolehdimmeko vain tietyistä LVI-tekniikan huolloista? Alkukartoituksen tekeminen on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Huoltosuunnitelma

Kartoituksen ja yhteisten keskustelujen pohjalta luomme rakennuksellesi huoltosuunnitelman.  Tallennamme järjestelmiimme kiinteistösi talotekniset kuvat sekä tiedot, milloin ja millaista huoltoa mikäkin LVI-laite tarvitsee.

Säännölliset huoltokäynnit

LVI-alan ammattilaisemme tulevat tekemään huoltotoimenpiteet suunnitelman mukaisesti. Usein asiakkaidemme kiinteistöissä tehdään laajempi tarkastelu kerran vuodessa, mutta tarvittaessa huoltokertoja voidaan tehdä useamminkin. Sovimme aina kanssasi sopivan ajankohdan huoltokäynnille.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Pyydä tarjous vuosihuollosta

Pyydä tarjous

Vuosihuoltolomake

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva