Yritys

Palveleva LVI-alan ammattilainen

Olemme vuonna 2006 perustettu LVI-alan yritys, joka suunnittelee, urakoi ja huoltaa LVI-tekniikkaa. Palvelemme niin kotitalouksia, teollisuusasiakkaita, isännöitsijöitä kuin taloyhtiöitäkin. Huolellisesti toteuttu työ ja tyytyväinen asiakas ovat toimintamme lähtökohtia. Olemme osa Hanakat-ketjua

Laatupolitiikka

Asiakaslähtöisyys on LVI-alalla toimivan yrityksemme avaintuote, siksi yrityksemme toimintaa ja laatua seurataan asiakaspalautteiden avulla. Näin pystymme mukautumaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja toimimaan parhain mahdollisimmin keinoin aina asiakkaamme huomioon ottaen. Kaikilla liikkeemme tarjoamilla palveluilla tähtäämme hyvään ja pitkäaikaiseen asiakassuhteeseen.Osaavaa henkilökuntaamme myös koulutetaan jatkuvasti, jotta pystyisimme kehittymään ja tarjoamaan asiakkaillemme alan viimeisimmät tekniset ratkaisut.

Jotta yrityksessämme pysyttäisiin laatujärjestelmämme tavoitteissa, on jokaisen työntekijämme itse vastattava työnsä laadusta ja koko henkilökuntamme toteutettava ja kehitettävä sitä. Näin meillä toimitaan Levin-Kittilän LVI Oy:ssä ja siksi olemme luotettava yhteistyökumppani.

Arvot

Keskisuurena LVIK-alan yrityksenä, meille tärkeitä arvoja ovat luotettava kumppanuus, asiakastyytyväisyys, perheyrityksen yhteisöllisyys sekä laadun ja osaamisen jatkuva kehittäminen.

Missio

Missiomme on toimittaa toimivia ja energiatehokkaita LVIK – järjestelmiä luotettavasti ja suunnitellusti tarvikkeista asennukseen.

Visio

Visiomme on olla halutuin ja luotettavin yhteistyökumppani toimialueellamme.

Toiminta-alue

Yrityksemme toimipiste sijaitsee Kittilässä. Toimimme kuitenkin Levin, Kittilän, Ylläksen ja Äkäslompolon lähialueilla.

Vuokrataan mökkejä Levillä

Vuokraamme Levin päärinteen juurella olevia mökkejä. Kaikki palvelut, kaupat ja ravintolat löytyvät kävelyetäisyydeltä.

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Yhteydenotto