Putkiremontit

Putkiremontin suunnittelu ja toteutus saman katon alta

Putkiremontit ovat kotien, taloyhtiöiden ja muiden kiinteistöjen suurimpia remontteja. Me haluamme omalta osaltamme vaikuttaa siihen, että putkiremontit etenisivät mahdollisimman sutjakkaasti ja ilman ylimääräisiä ongelmia. Tämän vuoksi hoidamme koko putkiremontin itse suunnittelusta toteutukseen. Näin jokainen tietää varmasti kuka on vastuussa ja keneen voi olla yhteydessä, jos jotain kysyttävää ilmenee. Tapoihimme kuuluu pitää asukkaat jatkuvasti ajan tasalla remontin kulusta. Teemme putkiremontteja niin omakoti- kuin kerros- ja rivitaloihin.

Käyttövesiremontti

Kun käyttövesiputket alkavat olla noin 30-40 vuoden ikäiset, on aika aloittaa käyttövesiremontin suunnittelu. Käyttövesiremontissa vaihdetaan vanhat käyttövesiputket ja vesimittarin jälkeiset sulku-takaiskuventtiilit uusiin sekä tehdään tarvittavat läpiviennit. Usein käyttövesiremontin yhteydessä on kustannustehokasta uusia myös WC- ja kylpyhuonekalusteet. Uusien kalusteiden myötä voidaan vaikuttaa myös tulevaisuuden vesilaskuihin, sillä uudet vesikalusteet kuluttavat usein vähemmän vettä. Monipuolisesta saniteettikalustevalikoimasta löytyy jokaisen makuun sopiva hana, pesuallas tai vaikkapa WC-istuin.

Vesikiertoisen lämmityksen remontti

Kun rakennuksen vesipatterien ikä alkaa lähentyä 30 vuotta, on aika suunnitella patteriverkoston remontointia. Patteriverkostoremontissa vanhat putket ja vesipatterit vaihdetaan uusiin. Rakennuksen lämmitystavat ovat kehittyneet huimasti eteenpäin lähivuosina ja siksi ennen remontin aloittamista kannattaa kartoittaa rakennuksen ja elämisen kannalta helpoin sekä energia- ja kustannustehokkain tapa lämmittää rakennusta.

Viemäriremontti

Viemärin lähestyessä 30 vuoden ikää, on aika alkaa suunnitella viemäriremonttia. Ennen viemäriremontin aloittamista, viemäri kuvataan, jotta saadaan selville viemärin kunto. Viemäri kuvataan myös remontin päätteeksi. Viemäriremontti voidaan tehdä joko pinnoittamalla, sukittamalla tai vaihtamalla viemäriputket kokonaan uusiin.

Remontit kannattaa yhdistää

Räätälöimme putkiremontit sekä taloyhtiön että asukkaan tarpeiden mukaan. Yksinkertaisimmillaan putkiremontti voikin olla vain käyttövesiputkien uusiminen. Yleensä samalla uusitaan myös viemäriputket, kylpyhuoneet, osa sähköjärjestelmistä tai ilmanvaihtokanavat, sillä näiden remontointi putkiremontin yhteydessä tulee edullisemmaksi kuin teettämällä remontit erikseen.

Huolehdi, että LVI-tekniikka pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään

Kodin ja vapaa-ajan asuntojen LVI-tekniikan olemassa olon huomaa usein vasta, kun se oireilee. Kun kodin LVI-tekniikka ei toimi oikein, saattaa sen korjaus olla hintavaa ja pahimmassa tapauksessa rakennus on saattanut vahingoittua. Kodin LVI-tekniikka tarvitsee jatkuvaa huoltoa ja seurantaa toimiakseen kunnolla. Näin pienennetään myös todennäköisyyttä, että LVI-tekniikalle pitäisi tehdä yllättäviä korjauksia. Vuosihuoltopalvelussamme huollamme ja tarkastamme säännöllisesti LVI-laitteet puolestasi.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva