Iglujen LVI-rakentaminen vaatii erityisosaamista

Toimitusjohtaja Kristiina Kylmälahti, Levin Iglut

Rakensimme kolme uutta sviitti-iglua vuonna 2019 täydentämään aiemmin rakennettua iglukyläämme Levillä. Levin-Kittilän LVI Oy on toteuttanut LVI-rakenteet kaikissa iglukylämme kohteissa.

Maailmalla liikkuu yhä enemmän matkailijoita, jotka vaativat hyvin korkealaatuista palvelua, ja uudet sviitti-iglumme ovat vastaus tähän kysyntään.

Uudet iglut ovat kooltaan 53 neliötä. Niissä on pieni keittokomero ja iso yhtenäinen oleskelutila erillisine makuutiloineen. Igluissa on myös vessa ja kylpyhuone. Jokaiseen igluun kuuluu lisäksi oma terassi ulkoporeammeineen.

Tällainen rakentaminen on varsin haasteellista, sillä iglut ovat kauttaaltaan lasia. Käytämme kolmikerroksista lämpiävää lasia, ja muutenkin rakennuksessa on paljon tekniikkaa. Toteutuksessa oli paljon tavanomaisesta poikkeavaa, mutta Levin-Kittilän LVI lähti ennakkoluulottomasti mukaan tähän erikoisrakentamiseen.

He ovat saaneet kaiken toimimaan hyvin ja hankittua suunnitelmien mukaiset wc- ja kylpyhuonekalusteet. Siinä on varmasti ollut omat haasteensa.

Myös aiemmin, esimerkiksi rakentaessamme iglukylämme lasikattoista ravintolaa, Levin-Kittilän LVI on onnistunut erityisrakentamisessa: asentamaan haasteellisen maalämmön ja saamaan ravintolamme lasisen yläkerroksen takan kymmenmetrisen savupiipun vetämään.

Paikallisuus on yksi Levin-Kittilän LVI:n valtteja. Suosimme paikallisia yrityksiä, sillä saamme apua heti, jos meille tulee ongelmia.

Levin-Kittilän LVI lähti ennakkoluulottomasti mukaan erikoisrakentamiseen.

 

ASIAKAS

Levin Iglut

TOTEUTETTU PALVELU

Levin-Kittilän LVI toteutti LVI-järjestelmät kolmeen korkeatasoiseen sviitti-igluun.

AJANKOHTA

2019

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva