Arvostamme laadukasta työnjälkeä

Projektipäällikkö Tommi Salonen, Tunturinlaidan Rakentaja Oy

Olemme rakentaneet Leville neljä kerrostaloa vuosina 2014-2019. Viisikerroksisissa taloissa on jokaisessa tuhat neliötä, ja noin 40 laadukasta lomahuoneistoa.

Levin-Kittilän LVI Oy on tehnyt rakennuksissa putkiurakoinnin ja hoitanut myös ilmastoinnin rakentamisen. He ovat olleet LVI-puolen pääurakoitsijana.

Valintaan vaikutti se, että he ovat paikallinen toimija. Levillä rakentaminen on erilaista kuin Etelä-Suomessa, sillä materiaalien ja työntekijöiden saaminen on haasteellisempaa.

Yhteistyö näiden vuosien aikana on sujunut hyvin. Kerrostalohan rakentuu tuhansista eri asioista. Olemme tavanneet kuukausittain työmaakokouksessa ja saaneet yhteisymmärryksessä järjestettyä kaikki rakentamisessa eteen tulleet tilanteet.

Meille on tärkeää, että urakoitsija hoitaa tehtävänsä ja velvoitteensa aikataulun mukaisesti ja tekee hyvälaatuista työtä.

Meille on tärkeää, että urakoitsija hoitaa tehtävänsä ja velvoitteensa aikataulun mukaisesti.

ASIAKAS

Tunturinlaidan Rakentaja Oy

TOTEUTETTU PALVELU

Leville on rakennettu neljä viisikerroksista kerrostaloa, joista jokaisessa on noin 40 lomahuoneistoa. Levin-Kittilän LVI Oy on LVI-puolen pääurakoitsijana tehnyt rakennuksissa putkiurakoinnin ja hoitanut myös ilmastoinnin rakentamisen.

AJANKOHTA

2014-2019

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva