Toimiva ilmastointi on isolle ravintolalle välttämätön

Ravintoloitsija Bülent Dincer, Ravintola Narran ja Rinneravintola Mono 

Ravintola Narranissa meillä on ruokaravintola, karaokebaari ja yökerho saman katon alla. Rakensimme yli tuhannen neliön ravintolarakennuksen vuonna 2015 ja noin 170 neliön laajuisen Rinneravintola Monon vuonna 2018.

Levin-Kittilän LVI Oy suunnitteli molempien ravintoloiden LVI-järjestelmät ja myös rakensi ne. Kaikki tuli heidän kauttaan. Lisäksi he tekevät meille LVI-huoltotöitä.

Tällaisissa suurissa ravintoloissa LVI-järjestelmien ja erityisesti ilmastoinnin pitää olla kunnossa, muuten liiketoiminnasta ei tule mitään. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Levin-Kittilän LVI Oy:n kanssa. Kaikki pelaa ja toimii, ja liikkeen henkilökuntaan saa helposti yhteyden. Jos tulee jotain ongelmia, he tulevat katsomaan ja korjaamaan.

Heiltä saamme maailman parasta palvelua ja työn laatu on loistavaa. Voin sanoa sen suoraan. Ja tämä Esko Juntunen, hän on satavarmasti maailman paras putkiasentaja!

Suosittelen Levin-Kittilän LVI:tä kaikille. Minun mielestäni tekee ison virheen, jos ei tee yhteistyötä heidän kanssaan!

Saamme maailman parasta palvelua ja työn laatu on loistavaa!

ASIAKAS

Ravintola Narran ja Rinneravintola Mono

TOTEUTETTU PALVELU

Levin-Kittilän LVI Oy suunnitteli ja rakensi Ravintola Narranin ja Rinneravintola Monon LVI-järjestelmät sekä huoltaa ne. 

AJANKOHTA

Ravintola Narran 2015, Rinneravintola Mono 2018

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva