Lämminvesi- ja energiavaraajat sekä lämmityskattilat

Lämmin käyttövesi lämminvesi- ja energiavaraajilla sekä lämmityskattiloilla

Rakennus ja miten vettä käytetään rakennuksessa vaikuttavat lämminvesivaraajan ja lämmityskattilan valintaan. Tulee esimerkiksi pohtia kuinka monta henkilöä käyttää vettä ja mihin vettä käytetään. Valikoimistamme löydät lämminvesi- ja energiavaraajat sekä lämmityskattilat useilta eri merkeiltä. Ammattilaisiltamme saat apua tarpeisiisi sopivan ratkaisun löytämiseen.

Gebwell -energiavaraajat

Kotimaisia Gebwellin energiavaraajia voidaan käyttää eri lämmitysmuotojen kanssa rinnakkain ja ne voidaan liittää myös lattialämmitys- ja patteriverkostoon. Valikoimasta löytyy varaajia niin omakotitaloihin kuin suurempiikin kiinteistöihin.

Haato -lämminvesivaraajat

Suomessa kehitetyt HAATO lämminvesivaraajat on kehitetty sopimaan suomalaisen veden vaihteleviin ominaisuuksiin. Monipuolisesta valikoimasta löydät varaajat omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin.

Jäspi -lämmityskattilat, lämminvesi- ja energiavaraajat

Jäspin laajaan valikoimaan kuuluvat Suomessa valmistetut lämminvesivaraajat, lämmityskattilat ja energiavaraajat. Jäspi tarjoaa lämmitysratkaisun erilaisiin kohteisiin aina saunoista omakotitaloihin ja suuriin kiinteistöihin.

Metro -lämminvesivaraajat

Tyylikkäät Metro-lämminvesivaraajat ovat tanskalaisen arkkitehdin Nils Wibroen suunnittelemia. Lämminvesivaraajat sopivat suomalaisen veden ominaisuuksiin ja täyttävät määräykset.

Nibe -lämminvesivaraajat

Nibe-lämminvesivaraajat voidaan yhdistää erilaisiin lämmitysjärjestelmiin. Valikoimista löytyy lämminvesivaraajia niin pieniin kuin suuriin talouksiin.

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Matias

Kaivola

Myyjä

puh. 040 035 0116

Sauli

Rauhala

Myyjä

puh. 040 168 0002

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva