Saniteettikalusteet

Viimeistele kokonaisuus tyyliin ja käyttötarkoitukseen sopivilla saniteettikalusteilla

Laadukkaat ja tyylikkäät saniteettikalusteet auttavat viimeistelemään keittiön, kylpyhuoneen ja kodinhoitotilojen sisustuksen. Meillä on laaja valikoima eri merkkisiä hanoja, suihkuja, altaita, WC-istuimia ja muita saniteettikalusteita. Ammattilaisiltamme saat apua tarpeisiisi sopivien saniteettikalusteiden valintaan.

Geberit -saniteettikalusteet

Geberit -saniteettikalusteet edustavat laadukasta IDO -brändiä ja ovat loistavasti yhteensopivia toisten Geberit -kalusteiden kanssa. IDO:n posliinista tehdyille tuotteille ja kaapistoille on myönnetty suomalainen Avainlippu -merkki.

Gustavsberg -saniteettikalusteet

Gustavsberg -saniteettikalusteet ovat kauniisti ja pehmeästi muotoiltuja, persoonallisia ja käytännöllisiä. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy moneen tarpeeseen: on kompakteja, trendikkäitä, moderneja ja perinteisiä kalusteita.

Hansgrohe -saniteettikalusteet

Hansgrohen tyylimaailma on ainutlaatuinen, monipuolinen sekä mukavuutta painottava. Saksalaisella laadulla toteutetut suihkut ja kylpyhuoneratkaisut on toteutettu innovatiivisesti ja ergonomista mukavuutta painottaen.

Ido -saniteettikalusteet

IDO-suihkut, pesualtaat, kaapit ja WC:t ovat suomalaista laatutyötä. Tuotteissa näkyy 140 vuoden kokemus. IDO:n saniteettikalusteet ovat käytännöllisiä, moderneja ja sulautuvat lähes mihin tahansa sisustusratkaisuun.

Oras -saniteettikalusteet

Oraksen tavoitteena on tehdä ihmisten päivittäisestä elämästä hieman parempaa. Tuotteet ovat tunnettuja laadustaan ja ajattomasta muotoilustaan.

Temal -saniteettikalusteet

1920-luvulla perustettu Temal on tehnyt suomalaisia saniteettikalusteita jo 100 vuoden ajan. Perinteet näkyvät mm. materiaalien tuntemuksessa, hygieniavaatimuksiin liittyvässä tietotaidossa sekä ajattomassa muotoilussa, josta Temal-laadun tunnistaa.

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Matias

Kaivola

Myyjä

puh. 040 035 0116

Sauli

Rauhala

Myyjä

puh. 040 168 0002

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva