Maalämpöpumput

Ekologiset ja energiatehokkaat maalämpöpumput

Maalämpöpumput hyödyntävät maasta, kalliosta ja vedestä saatavaa lämpöä. Uusiutuvien energialähteiden vuoksi, maalämpöpumppujen käyttökustannukset ovat edulliset. Maalämpöpumppuja on myös helppo käyttää. Rakennuksen koko ja käyttötarkoitus sekä kiinteistön sijainti vaikuttavat merkittävästi maalämpöpumpun valintaan. Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan kohteeseesi ja käyttötarkoitukseesi sopivimman maalämpöpumpun.

Gebwell -maalämpöpumput

Gebwellin maalämpöpumput hyödyntävän modernin tuotekehittelyn uusimpia mahdollisuuksia. Tarjolla on esimerkiksi inverttiohjattu pumppu, jossa kompressori soveltaa käytetyn energian kiinteistön mukaan. Näin teho on aina optimaalinen!

Jämä -maalämpöpumput

Jämä on ekologinen ja ympäristöä kunnioittava vaihtoehto. Maalämpö soveltuu erityisesti isompiin omakotitaloihin, sekä keskitetysti kerros- ja rivitaloihin. Jämän:n ehdottomana vahvuutena on energiatehokkuus sekä hiljaisuus.

Lämpöässä -maalämpöpumput

Lämpöässien fokus on asiakkaissa. Ihmisten tarpeista käsin on kehitetty rautaisella ammattitaidolla ja teknillisellä osaamisella täydellinen maalämpöpumppu. Suomalainen Lämpöässät rakentaa ja suunnittelee tuotteensa Etelä-Pohjanmaalla.

Nibe -maalämpöpumput

Jos haluat lämmitystä, viilennystä, tehokasta ilmanvaihtoa tai vettä käyttöön, on Nibe turvallinen, tehokas ja varma valinta. Maalämpö otetaan auringosta, kalliosta, järvestä tai maasta, joten ekologisempaa energiamuotoa ei ole olemassakaan.

Oilon -maalämpöpumput

Oilon on kotimainen, ympäristöystävällinen ja edullinen vaihtoehto. Maalämmöllä säästäät muihin lämmitysmuotoihin nähden lämmityskuluissa peräti 75%. Oilon on kokenut konkari ja se on kehittänyt laadukkaita tuotteita jo vuosikymmenten ajan.

Miksi maalämpöpumppu?

  • noin 2/3 maalämpöpumpun tuottamasta lämmöstä on maaperästä otettua uusiutuvaa energiaa
  • maalämpöpumppu on helppokäyttöinen, sillä se vaatii vain vähän huolto- ja tarkistustoimenpiteitä
  • käyttökustannuksiltaan maalämpö on edullisin lämmitystapa
  • maalämpö on tehokas: se tuottaa yhtä kulutettua sähkökilowattituntia kohti vähintään 3 kilowattia lämmitysenergiaa. Lue lisää maalämmityksen kustannuksista
  • voidaan käyttää ainoana lämmitystapana tai rinnakkain toisen lämmitystavan kanssa
  • voidaan asentaa niin uuteen kuin vanhaan taloon
  • kun maalämpöjärjestelmä asennetaan vanhaan rakennukseen, on mahdollisuus hyödyntää kotitalousvähennys. Noin 90% lämpökaivoin porauksesta on asennustyötä, joka oikeuttaa kotitalousvähennykseen

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Matias

Kaivola

Myyjä

puh. 040 035 0116

Sauli

Rauhala

Myyjä

puh. 040 168 0002

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva