Keskuspölynimurit

Puhtaampaa sisäilmaa keskuspölynimurilla

Keskuspölynimurin avulla sisäilman allergeenit vähenevät, ilma raikastuu ja pölyä kertyy sisätilojen pinnoille vähemmän. Keskuspölynimurin valinnassa on kiinnitettävä huomiota rakennuksen kokoon ja käyttötarkoitukseen. Ammattilaisiltamme saat neuvot, joiden avulla valitset juuri oikeanlaisen keskuspölynimurin rakennukseesi.

Allaway -keskuspölynimurit

Kotimainen Allaway on tyylikäs, älyteknologiaa hyödyntävä imuribrändi. Allaway -keskuspölynimurit toimivat innovatiivisen sovelluksen kautta, joka mahdollistaa ajastuksen ja toimintojen seuraamisen.

Eurovac -pölynimurit

Eurovac on monipuolinen, imureihin erikoistunut tuotemerkki. Muun muassa teollisuus-, märkä- ja kuivaimuun, tuhkaimuun ja hienopölyimuun suunnitellut Eurovackit ovat kestävä, tehokkaita, hyviä suodattamaan ja tietenkin suomalaisia!

Puzer -pölynimurit

Puhdas Puzer on helppokäyttöinen, hiljainen, mukava ja ekologinen. Sillä on jo kahden vuosikymmenen mittaiset perinteet huippulaatuisten keskusimurien valmistamisesta.

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Matias

Kaivola

Myyjä

puh. 040 035 0116

Sauli

Rauhala

Myyjä

puh. 040 168 0002

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva