Jäteveden puhdistaminen

Ratkaisut harmaan ja mustan jäteveden tehokkaaseen käsittelyyn

Kiinteistön maaperä sekä käyttötarkoitus asettavat raamit jätevedenpuhdistusjärjestelmän valinnalle. Kun etsit jäteveden puhdistamistarvikkeita tai jätevesijärjestelmiä, suuntaa myymäläämme. Asiantuntijamme auttavat löytämään tarkoitukseen sopivan jätevedenpuhdistamon ja -tarvikkeet laajasta valikoimastamme. Halutessasi saat meiltä myös loppuun asti mietityn jätevesiratkaisun, joka sisältää suunnittelun, viranomaisluvat, järjestelmät, asennuksen ja huollon.

Biolan -jätevesipuhdistamo

Biolan-puhistamoissa hinta-/laatusuhde on kohdallaan. Laitteet ovat ympäristöystävällisiä, varmoja toimimaan sekä helppoja huoltaa ja käyttää.

Fann -jätevesipuhdistamo

Fann puhdistaa veden uimavettä vastaavaksi. Käyttäjä-, sekä ympäristöystävällisyytensä sekä alhaisten käyttökustannusten ansiosta se on erittäin kysytty tuote. Fann sopii kaiken lisäksi jokaiseen maalajiin

KMW-tuotteet

KMV-tuotteet tarjoaa lukuisia ratkaisuja jäteveden, talousveden sekä teollisuuden nesteiden pumppaamiseen ja suodattamiseen.

Pipelife -jätevesijärjestelmät

Pipelifen jätevesipuhdistus perustuu maaperäkäsittelyyn. Tuotevaihtoehtoja ovat maasuodatus, maaimeytys, kaksoisviemäröintiä ja muut, Pipelifen asiantuntijoiden kanssa erikseen sovitut järjestelmät.

Uponor -jätevesijärjestelmät

Uponorin jätevesipuhdistustuotteet on räätälöity erilaisiin kaavoihin ja ympäristömääräyksiin. Tuotteet ovat tarkoitettu vapaa-ajan asuntoihin sekä haja-asutusalueiden pientaloihin. Tuotteita löytyy umpisäiliöistä panospuhdistamoihin ja ne ovat toimintavarmoja ja laadukkaita.

Wavin -jätevesipuhdistamot

Wavin-puhdistusmenetelmät ovat loistava ratkaisu harmaan ja mustan jäteveden käsittelyyn. BioKem-panospuhdistamot ovat läpäisseet EN 12566-3 -testit. Ne ovat myös varustettu ja CE-merkinnällä jotka takaavat rakennus- ja sähköturvallisuuden.

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Ota yhteyttä

Myynti

Matias

Kaivola

Myyjä

puh. 040 035 0116

Sauli

Rauhala

Myyjä

puh. 040 168 0002

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva