Ilmanvaihtokoneet

Ilmanvaihtokoneet varmistavat terveellisen ja raikkaan sisäilman

Ilmanvaihtokoneen tehtävänä on vaihtaa sisäilma kerran kahdessa tunnissa. Siksi ilmavaihtokoneen valinnassa tulee huomioida esimerkiksi rakennuksen käyttötarkoitus ja siellä oleskelevien henkilöiden lukumäärä – huolellista ilmatilavuuden mitoitusta unohtamatta. Näin huolehditaan, että rakennuksessa on mukava olla ja että rakennus ei vahingoitu puutteellisesta ilmanvaihdosta. Valikoimastamme löytyy ilmanvaihtokone niin pieniin kuin suuriin kiinteistöihin.

Enervent -ilmanvaihtokoneet

Ilmanvaihtokone on talon tärkein laite! Enervent-koneet soveltuvat kaiken kokoisiin rakennuksiin, aina kauppakeskuksia myöten. Laajasta mallistosta löydätkin varmasti sopivan sopivan juuri sinun tarpeisiisi.

Swegon -ilmanvaihtokoneet

Swegon -ilmanvaihtokoneet sovittavat ilmastoinnin tilan ja olosuhteen mukaan. Kyseessä on systeemi, joka säästää parhaimmillaan 40 % lämmitys/jäähdytys- ja peräti 80% puhallusenergiaa. Kyseessä on siis kustannustehokas tuote lähes mihin tahansa sisätilaan.

Vallox -ilmanvaihtokoneet

Vallox ilmanvaihtokoneet ovat luotettavia ja säästävät energiaa. Valikoima on monipuolinen. Vallox on suomalaista laatutyötä ja takaa sen, että sisäilma on raikasta ja terveellistä.

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Matias

Kaivola

Myyjä

puh. 040 035 0116

Sauli

Rauhala

Myyjä

puh. 040 168 0002

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva