Ilma- ja ilmavesilämpöpumput

Ilma- ja ilmavesilämpöpumpuilla selvää säästöä sähkölaskussa

Ilma- ja ilmavesilämpöpumpuilla voidaan kätevästi pienentää lämmityskustannuksia, sillä niillä voidaan taloudellisesti tuottaa peruslämpöä. Kesähelteillä ilmalämpöpumpulla voidaan myös viilentää sisäilman lämpötilaa. Sopivan ilma- ja ilmavesilämpöpumpun valinnassa tulee ottaa huomioon esimerkiksi rakennuksen koko ja pohjaratkaisu. Valikoimistamme löydät useita erilaisia ilma- ja ilmavesilämpöpumppuja.

Mitsubishi Electric -ilma- ja ilmavesilämpöpumput

Mitsubishi valmistaa Electric-ilma- ja ilmavesilämpöpumput Mitsun omalla tehtaalla komponentteja myöten. Täten varmistetaan korkeat laatustandardit ja kestävyys ympäri vuoden. Mitsubishin ilma- ja ilmavesilämpöpumput ovat energiatehokkaita ja omaavat monipuoliset säätömahdollisuudet.

Nibe -ilmavesilämpöpumppu

Niben ilmavesilämpöpumppu viilentää kodin kuumimmalla kesäkelillä sekä lämmittää sen -25 -keleissä. Nibe hyödyntää ulkoa kaapattua ilmaa ja loihtii energiatehokkaalla teknologialla kotiisi juuri sopivan lämpötilan.

Toshiba -ilma- ja ilmavesilämpöpumput

Jos haluat lämmityskustannukset minimiin ja asumisen mukavuustason maksimiin, Toshiba-ilma ja ilmavesilämpöpumput täyttävät kriteerit. Toshibat ovat ympäristöystävällisiä, kestäviä ja VTT:n testaamia. Ne sopivat öljy-, sähkö- ja puulämmöllä toimiviin, omakoti-, rivitalo- ja vapaa-ajan asuntoihin. Toshiballa säästät rutkasti sähkö- ja vesilaskussa sekä teet ympäristöystävällisen valinnan.

Meistä sanottua - Asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Matias

Kaivola

Myyjä

puh. 040 035 0116

Sauli

Rauhala

Myyjä

puh. 040 168 0002

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva