Vesi- ja viemärilaitteiden huolto

Vesi- ja viemäritekniikan säännöllinen huolto kannattaa

Huoltamalla vesi- ja viemäritekniikkaa säännöllisesti, voidaan ennaltaehkäistä ja havaita mahdollisia vaurioita ja tukkeutumia jo aikaisessa vaiheessa. Näin orastavat ongelmat eivät pääse salakavalasti kasvamaan suuremmiksi ja kalliiksi korjata. Säännölliset huoltotoimenpiteet vaikuttavat myös siihen, että vesi on puhdasta ja laadukasta käyttää. Ammattilaisemme huoltavat niin saniteettikalusteet, jätevesijärjestelmät kuin vedenpuhdistuslaitteet.

Jätevesihuolto

Jätevesijärjestelmän huoltaminen auttaa pitämään kaivoveden puhtaana. Suositusten mukaisesti pienpuhdistamojen tekninen tarkastus ja huolto tulisi suorittaa kerran vuodessa. Huollon aikana tarkastetaan esimerkiksi, että kompressorit, pumput ja puhaltimet ovat kunnossa, puhdistetaan järjestelmä, vaihdetaan kuluvat osat sekä lisätään tarvittavat kemikaaleja pienpuhdistamoon. Olemme Uponorin virallinen Clean ja Wehoputs -jätevesijärjestelmien huoltoliike.

Vedenpuhdistus

Puhdas juoma- ja talousvesi on vedenpuhdistuksen ansiota. Ajan myötä putkistoihin ja muihin vesitekniikan laitteisiin saattaa kertyä epäpuhtauksia, jotka saattavat olla haitallisia terveydelle sekä aiheuttaa saostumia, värjäytymiä ja syöpymisiä. Siksi puhdistettua vettä tulisi tutkia muutaman vuoden välein. Käytämme vedenpuhdistuksessa esimerkiksi Watmanin ja KMV:n laadukkaita tuotteita.

Saniteettikalusteet

Vuotaako WC:n säiliö tai hana? Huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset saniteettikalusteet kuten WC-istuimet, pesualtaat ja suihkut.

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Vuosihuoltosopimuksen avulla sinulla on monta huolta vähemmän. Huolehdimme puolestasi kotisi kodintekniikan kunnosta, jotta tekniikka pysyisi toimivana mahdollisimman pitkään.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Huoltolomake / Kiireellinen

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva