Teollisuuden LVI-urakointi

Teollisuuden LVI-urakointia suunnitelmineen yhdestä paikasta

Onko jo olemassa olevan rakennuksen LVI-tekniikan uusiminen käymässä ajankohtaiseksi? Tai rakennatko uutta teollisuusrakennusta? Autamme sinua valitsemaan toimintaasi sopivimman ja energiatehokkaimman LVI-ratkaisun sekä huolehdimme sen asianmukaisesta asennuksesta. Toteutamme LVI-urakat suunnitelmien mukaisesti ja sovitussa aikataulussa. Huolehdimme aina, että lopputulos on huolellisesti tehty ja siistin näköinen.

Raikas ja sopivan lämpöinen ilma

Ilmanvaihdolla on tärkeä tehtävä: varmistaa terveellinen sisäilma niin henkilöstön kuin rakennuksen kannalta. Autamme mielellämme suunnittelemaan liiketoimintaasi sopivimman ilmanvaihdon ja asentamaan sen. Olemme tehneet ilmanvaihdon suunnittelua ja urakointia monille eri teollisuuden aloille ja meillä on kokemusta esimerkiksi mm. keittiöiden ja muiden erikoistilojen paine- ja imuilman suunnittelusta.

Ammattitaitoiset tekijät suunnittelusta urakointiin

Kaikki asentajamme ovat koulutettuja omiin tehtäviinsä. Meiltä löytyy esimerkiksi niin luokkahitsausosaamista (esimerkiksi tic-, puikko- ja kaasuhitsaus), kylmälaitteiden huoltoon kuin öljyputkistojen asennukseen pätevöityneitä henkilöitä. LVI-suunnittelijoillamme on myös kokemusta monien erilaisten teollisuustilojen suunnittelusta kuten erikoislaitteiden putkisuunnitelmista, erikoistilojen paine- ja imuilman suunnitelmista sekä keittiöiden vesi- ja viemärisuunnitelmista.

Huomio kokonaisvaltaisessa tehokkuudessa

Me tiedämme, että tehokkuus kautta linjan on tärkeää teollisuusyrityksille. Erilaisten prosessien työntekoa voidaan suoraviivaistaa ja helpottaa järkevästi suunnitellulla LVI-tekniikalla. Esimerkiksi voidaan pitää huoli, että työtehtäviin tarvittavat vesi-, kaasu- ja paineilmapisteet ovat fiksusti aseteltu työpisteiden lähettyville. Riittävällä ilmanvaihdolla ja sopivalla lämpötilalla voidaan tukea työntekijöiden vireystilan ylläpitämistä tiloissa. Autamme asiakkaitamme hiomaan teollisuusprosesseja tehokkaiksi niin järkevien LVI-laitevalintojen kuin toimintatapoihin perustuvien LVI-suunnitelmien avulla.

Pyydä LVI-kartoitus

Mietitkö, miten voisit säästää lämmityskuluissa LVI-tekniikan avulla? Tai mikä lämmitys- tai ilmanvaihtoratkaisu sopisi parhaiten kiinteistöön tai rakennukseen? Vai onko kiinteistön LVI-tekniikka saavuttamassa käyttöikänsä ja edessä siintää sen remontointi? Aloitamme urakkamme aina kohteen LVI-tekniikan kartoituksella, jossa käymme läpi LVI-laitteiden kunnon, sekä keskustelemme kanssasi toiveista rakennuksen LVI-tekniikalle. Tämän perusteella annamme toimenpidesuositukset ja tarjouksen urakasta. Kartoitus ei sido sinua mihinkään, joten ota yhteyttä.

Huolehdi, että LVI-tekniikka pysyy kunnossa mahdollisimman pitkään

Rakennusten LVI-tekniikan olemassa olon huomaa usein vasta, kun se oireilee. Kun LVI-tekniikka ei toimi oikein, saattaa sen korjaus olla hintavaa ja pahimmassa tapauksessa rakennus on saattanut vahingoittua. LVI-tekniikka tarvitsee jatkuvaa huoltoa ja seurantaa toimiakseen kunnolla. Näin pienennetään myös todennäköisyyttä, että LVI-tekniikalle pitäisi tehdä yllättäviä korjauksia. Vuosihuoltopalvelussamme huollamme ja tarkastamme säännöllisesti LVI-laitteet puolestasi.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva