Lämmityslaitteiden huolto

Huolto auttaa varmistamaan lämmityslaitteiden toimivuuden

Jotta asunnossa olisi sopiva lämpötila, tulee lämmityslaitteiden kunnosta pitää hyvää huolta. Säännölliset huoltotoimenpiteet auttavat pitämään huolta lämmityslaitteiden toimivuudesta ja energiatehokkaasta toiminnasta. Säännöllinen huolto saattaa pidentää myös laitteiden takuuaikaa. Tarvitsit sitten maalämpöpumpun, lämmityskattilan, varaajan, lämmöntalteenottojärjestelmän, polttimen tai aurinkolämpöjärjestelmän huoltoa, ota yhteyttä!

Maalämpöpumput

Maalämpöpumput tulisi huoltaa vuoden välein ammattilaisen toimesta. Viimeistään, kun käyttöveden tai sisätilojen lämpötilat ovat joko liian kylmiä tai kuumia, kannattaa ottaa yhteys ammattilaiseen ja tilata huolto. Maalämpöpumpun huollon yhteydessä tarkastamme koko laitteiston kunnon aina keruunesteiden määrästä säätöihin ja varolaitteisiin asti.

Lämmityskattilat

Lämmityskattila on ympäristöystävällinen lämmitystapa, jolla voidaan myös saavuttaa monen prosentin energiasäästöt. Meiltä saat kaiken merkkisten lämpökattiloiden huollot, oli kyse sitten öljy-, pelletti-, puu-, hake-, sähkö- ja yhdistelmäkattilasta.

Varaajat

Käyttövedenlämmittimien tehtävä on lämmittää käyttövettä. Ammattilaisemme huoltavat niin perinteiset lämminvesivaraajat kuin energiavaraajat.

Lämmöntalteenottojärjestelmät

Lämmöntalteenottolaite on oiva keino vähentää ilmanvaihdon aiheuttamaa lämpöhäviötä ja näin pienentää rakennuksen lämmityskuluja. Suositusten mukaisesti LTO-laite tulisi huoltaa vuoden välein. Huolehdimme puolestasi LTO-laitteen perusteellisesta huollosta aina eri osien toimivuuden ja kunnon tarkastamisesta laitteen puhdistukseen.

Aurinkolämmitys

Ekologinen aurinkolämmitys on edullinen tapa lämmittää käyttövettä. Aurinkolämpöjärjestelmä kokonaisuudessaan koostuu aurinkokeräimistä, varaajasta, pumppu- ja ohjausyksiköstä sekä putkistosta. Suositus on, että aurinkojärjestelmää huollettaisiin vuoden välein. Huollossa tulisi tarkistaa järjestelmän siirtonesteen pakkasenkestävyys, keräinpiirin paine, pumpun nopeusasetus, varoventtiilin toiminta sekä liitäntöjen ja kaapelien kunto. Huoltotoimenpiteet kirjataan huoltokirjaan, jotta järjestelmän takuu pysyy voimassa.

Polttimet

Öljypoltin on polttoöljyllä toimiva vedenlämmitin, joka kuuluu osaksi lämpökattilaa. Polttimia on olemassa sekä kevytöljypolttimia, joita käytetään pienkiinteistöissä sekä raskasöljypolttimia suurempiin kiinteistöihin. Suositeltu huoltoväli öljynpolttimille on vuosi.

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Vuosihuoltosopimuksen avulla sinulla on monta huolta vähemmän. Huolehdimme puolestasi lämmityslaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Huoltolomake / Kiireellinen

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva