LVI-alan palvelut isännöitsijöille ja taloyhtiöille

Osaava LVI-alan ammattilainen palveluksessasi

Autamme huolehtimaan taloyhtiön LVI-tekniikasta. Huollamme luotettavasti ja ripeästi pienet ja isot huoltotyöt sekä LVI-remontit.

Hoidamme huoltotyöt huolellisesti ja ripeästi

Tapanamme on hoitaa huoltotyöt sovitussa aikataulussa. Huoltotilauksen tekemisen voi tehdä helposti niin puhelimella kuin esimerkiksi netin kautta. Kun olemme vastaanottaneet huoltotilauksen, otamme yhteyttä sinuun ja sovimme, milloin huoltotyö tehdään. Ilmoitamme sinulle aina, kun huoltotyö on valmis.

Taloyhtiöiden putkiremontit laadukkaasti ja asukasystävällisesti

Putkiremonttia suunnitellessa kannattaa miettiä kokonaiskustannuksia pitkällä tähtäimellä ja huomioida, että hyvin hoidetussa taloyhtiöissä asunnot säilyttävät arvonsa. Meiltä saa taloyhtiön tarpeisiin sopivan, edullisen kokonaistarjouksen, joka pitää. Putkiremonttien yhteydessä on kätevää ja edullista toteuttaa myös muita muutostöitä kuten keittiö- tai kylpyhuoneremontteja. Myös nämä saat tilattua kauttamme.

Tapanamme on tiedottaa asiakkaita putkiremontin kulusta koko projektin ajan. Tiedotamme asukkaita jakamalla tiedotteita asuntoihin ja taloyhtiön ilmoitustaululle. Lisäksi kerromme putkiremontista sekä vastaamme remonttiin liittyviin kysymyksiin miellämme esimerkiksi asukasilloissa ja tiedotustilaisuuksissa. Myös sijoitusasuntojen omistajien ja tilapäisissä asunnoissa asuvien osakkaiden on helppo tavoittaa meidät verkon ja yleisten yhteystietojen kautta. Aktiivisella tiedottamisella varmistamme, että yksilölliset remonttitoiveet voidaan huomioida ajoissa ja remontin ajan kotona asuvat tietävät kaikista erikoisjärjestelyistä. Näin asukkaat tietävät, miten remontti etenee ja kuinka heidän kannattaa toimia remontin aikana. Tavoitteemme on toteuttaa remontti asukasystävällisesti erilaiset elämäntilanteet ja toiveet huomioiden.

Huolehdi, että taloyhtiön LVI-tekniikka toimii jatkuvasti hyvin

LVI-tekniikan olemassaolon huomaa usein vasta, kun se oireilee. Kun rakennuksen LVI-tekniikka ei toimi oikein, saattaa sen korjaus olla hintavaa ja pahimmassa tapauksessa rakennus on saattanut vahingoittua. LVI-tekniikka tarvitsee jatkuvaa huoltoa ja seurantaa toimiakseen kunnolla – samaan tapaan kuin autokin tarvitsee jatkuvaa huoltoa. Näin pienennetään myös todennäköisyyttä, että LVI-tekniikalle pitäisi tehdä yllättäviä korjauksia. Vuosihuoltopalvelussamme huollamme ja tarkastamme säännöllisesti taloyhtiön LVI-laitteet, jotta ne toimisivat tarkoituksen mukaisesti koko käyttöikänsä ajan.

Meistä sanottua - asiakkaidemme kokemuksia

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva