Ilmanvaihtolaitteiden huolto

Varmista sisäilman raikkaus huoltamalla ilmanvaihtolaitteet oikein

Puhdas sisäilma vaikuttaa niin asuinmukavuuteen kuin ihmisen ja rakennuksen terveyteen. Ilmanvaihtolaitteiden säännöllisellä huollolla ja putsauksella voidaan varmistaa puhtaan ja raikkaan sisäilman riittävyys kodeissa ja työpaikoilla. Ammattilaisemme tekevät niin pienet kuin suuret ilmanvaihtolaitteiden huolto- ja putsaustyöt aina perushuoltotoimenpiteistä ilmanvaihtoverkoston tasapainomittauksiin, kuvauksiin ja puhdistuksiin.

Ilmanvaihtolaitteet

Energiatehokkaat ilmanvaihtolaitteet lämmittävät uutta sisäilmaa poistoilman lämmöllä. Sisäilman raikkauden varmistamiseksi tulee ilmanvaihtolaitteet huoltaa säännöllisesti. Myös ilmanvaihtokanavien kuvaaminen ja putsaaminen on tarpeellista tehdä aika ajoin. Ilmanvaihtolaitteiden huoltoon erikoistuneesen ammattilaiseen kannattaa olla yhteydessä viimeistään, kun ilma on tunkkaista, tiloihin kulkeutuu hajuja ulkopuolelta tai ilmanvaihtokanavista kuuluu erikoisia ääniä tai se on täysin äänetön.

Keskuspölynimurit

Keskuspölynimuri on oiva ratkaisu helpottamaan kodin pitämistä puhtaana ja pölyttömänä. Keskuspölynimuri huolehtii myös, että kodin sisäilma on raikasta. Keskuspölynimurin tehokkuuden varmistamiseksi tulee laite tarkistaa ja huoltaa säännöllisesti.

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Vuosihuoltosopimuksen avulla sinulla on monta huolta vähemmän. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Huoltolomake / Kiireellinen

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva