Ilmanvaihtolaitteet

Oikein valittu ilmanvaihtolaite pitää sisäilman raikkaana

Ilmanvaihtolaitteet poistavat ja samalla pitävät loitolla rakennuksesta ylimääräistä pölyä, kosteutta, hajua, rasvaa ja muita epäpuhtauksia. Kiinteistön käyttötarkoitus ja esimerkiksi lämmitystapa vaikuttavat sopivien ilmanvaihtolaitteiden valintaan. Valikoimistamme löytyy ilmanvaihtolaitteita kaikenkokoisiin kiinteistöihin ja tarkoituksiin, oli kyseessä siten koti, liiketila tai teollisuusrakennus. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat mielellään sinua löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavat laitteet.

Climecon -ilmanvaihtolaitteet

Climeconin ilmanvaihtolaitteet ovat vuosikausien huippututkimuksen hedelmällinen lopputulos. Laitteet ovat hiljaisia, laadukkaita ja sopivat jokaiseen kodin huoneeseen.

ETS Nord -ilmanvaihtolaitteet

ETS Nord valmistaa ilmanvaihtolaitteita esim. suurkeittiöihin. Ruostumatonta terästä materiaalinaan käyttävät ETS Nordin laitteet suodattavat pois rasvat, kosteuden ja takaavat parhaan mahdollisen hygienian.

FläktGroup -ilmanvaihtolaitteet

FläktGroupin energiatehokkaat ja ympäristöystävälliset ilmanvaihtokoneet sopivat esim. asuntoihin ja julkisiin tiloihin. Valittavana on ylhäältä liitettäviä, moduulirakenteisia ja kompakteja vaihtoehtoja.

Halton -ilmanvaihtolaitteet

Halton -ilmanvaihtolaitteita yhdistävät huippulaatu, energiateho, HEPA-suodattimet ja innovatiivisesti suunniteltu säätömekanismi. Tämän takia Haltonia käytetään kaikista vaativimmissa olosuhteissa, kuten leikkaussaleissa.

Lindab -ilmanvaihtolaitteet

Lindab mullisti ilmanvaihdon, kun FTMU-mittalaite saapui Suomen markkinoille. Lindabin laitteissa käytettävä ultraäänimittaus ja energiansäästö palkittiin pohjoismaisella, Stora Inneklimatpriset -palkinnolla 2017.

Swegon -ilmanvaihtolaitteet

Swegon ilmanvaihtolaitteet soveltuvat monenlaisiin asuntoihin. Saatavilla eri ilmavirta-alueen kattavia pyöriväkennoisia, vastavirtakennoisia ja ristivirtakennoisia laitteita. Kaikki laadukkaita ja energiatehokkaita

Meistä sanottua -asiakkaidemme kokemuksia

Hanki huoleton vuosihuoltosopimus

Oikein ja säännöllisesti huolletut laitteet kestävät pitkään, toimivat tarkoituksensa mukaisesti ja pitävät näin huolta, että rakennuksessa on hyvä oleskella. Huolehdimme puolestasi ilmanvaihtolaitteidesi kunnosta, jotta ne pysyisivät toimivana mahdollisimman pitkään.

Me palvelemme - ota yhteyttä myyntiimme!

Myynti

Matias

Kaivola

Myyjä

puh. 040 035 0116

Sauli

Rauhala

Myyjä

puh. 040 168 0002

Ota meihin yhteyttä!

Vapaa aihe
Tarjouspyyntö
Huoltopyyntö / Kiireellinen
Vuosihuolto

Tarjouspyyntö

  • Max. file size: 98 MB.
    Esim. aiheeseen liittyvä kuva